Warta

  • Desain kabel trunk sing Disederhanakake dening Solar nggawe simplifikasi instalasi lan nyuda biaya sakabehe

    Ing taun-taun pungkasan, panjaluk energi surya tuwuh dadi alternatif ijo kanggo pembangkit listrik adhedhasar bahan bakar fosil tradisional, lan tren piranti pembangkit tenaga surya wis maju menyang sistem sing duwe jejak sing luwih gedhe lan kapasitas produksi sing luwih gedhe. Nanging, minangka kapasitas ...
    Waca liyane
  • Ikon saham super: ing mobil paling apik ing sejarah NHRA [lan Chevrolet]!

    Dan Fletcher (Dan Fletcher) minangka salah sawijine saka telung wong ing sejarah racing drag. Dheweke menang luwih saka 100 kemenangan NHRA, nggawe dheweke luwih maju tinimbang legenda ing olahraga kasebut, lan saingan karo John Force lan Frank Manzo (Frank Manzo) dadi klub eksklusif. Dheweke uga mung siji sing wis nyapu ...
    Waca liyane
  • Pamuter utama utama analisis jero pasar kabel lan konektor ing skala global.

    "Analisis riset pasar kabel lan konektor nyedhiyakake pambiji lengkap babagan pasar kabel lan konektor, sing kalebu fakta, wawasan sing dipikirake, data sejarah, lan informasi pasar sing didhukung kanthi statistik lan industri sing wis kabukten. Analisis pasar kabel lan konektor uga ...
    Waca liyane
  • What is a Dead-End Grip?

    Apa Genggeman Mati-Akhir?

    Genggeman buntu yaiku jinis perangkat keras garis tiang sing nyambung menyang mripat thimbles ing garis kutub lan jalur komunikasi. Dheweke duwe desain tartamtu sing ngidini transmisi antena, jalur transmisi, jalur komunikasi, lan struktur wong liya. Materi sing digunakake pabrikan ing ...
    Waca liyane
  • Tension Clamp

    Klem Ketegangan

    Penjepit ketegangan minangka salah sawijining jinis fittings hardware tension tunggal, umume digunakake ing jalur transmisi overhead utawa jalur distribusi. Klem ketegangan uga diarani clamp galur buntu utawa klem galur kuadran, yaiku salah sawijining jinis klem garis transmisi. Amarga wujude sepuluh ...
    Waca liyane
  • Suspension Clamp

    Clamp Suspensi

    Clamp suspensi uga diarani suspensi clamp utawa fitting suspensi. Miturut aplikasi kasebut, clamp Suspension kalebu clamp suspensi kanggo kabel ABC, clamp suspensi kanggo kabel ADSS, clamp suspensi kanggo garis overhead. Clamp suspensi minangka pidato umum kanggo kabeh jinis clamp whi ...
    Waca liyane
  • Socket Clevis: An Ultimate Guide for Importers

    Socket Clevis: Pandhuan Ultimate kanggo Importir

    Apa sing diarani Socket Clevis? Soket clevis uga dikenal minangka basa soket minangka komponen integral saka teknologi garis tiang. Umume digunakake ing garis overhead, jalur transmisi, lan saluran listrik. Iki minangka komponen utama ing perangkat keras garis tiang sing biasane nyambungake insulato jinis soket ...
    Waca liyane
  • What is Guy Thimble for Pole Line Hardware

    Apa Guy Thimble kanggo Hardware Pole Line

    Guy thimble minangka perangkat keras garis tiang sing dirancang kanggo digunakake ing pita tiang. Dheweke digunakake minangka antarmuka sing digunakake kanggo nyambungake kabel pria utawa genggeman wong. Iki umume ing garis pucuk mati lan garis listrik. Loro saka panggunaan sing kasebut ing ndhuwur, wong thimble nyambungake penjepit ketegangan kanggo nglindhungi ...
    Waca liyane
  • Kabar resume pabrik saka YONGJIU.

    YONGJIU Listrik FITTING CO., LTD wis nerusake produksi normal. Hubungi sampeyan yen sampeyan duwe syarat babagan produk kaya ing ngisor iki.
    Waca liyane
  • Apa sing kudu dingerteni babagan nyegah penyakit NOVEL CORONAVIRUS (COVID-19)

    Saiki ana wabah virus corona global. Virus kasebut bisa nyebar liwat batuk, wahing utawa kontak karo ludah. Cara ing ngisor iki perlu sajrone periode epidemi Coba coba nyuda kegiatan ing njobo ...
    Waca liyane
  • Pandhuan kanggo nginstal konektor tindikan insulasi

    Insulasi Piercing Connector (IPC) digunakake kanggo nyambungake kabel pasangan twisted voltase rendah karo kabel terisolasi pasangan voltase utawa voltase rendah (kabel tembaga utawa aluminium) tanpa nyopot insulasi kabel. Kita bisa sinau cara instalasi sing gampang saka gambar ing ngisor iki.
    Waca liyane