• 53ce29f2

Babagan kita

Yongjiu Electric Power Fitting Co., Ltd. didegaké ing taun 1989. Iki minangka produsen profesional utama listrik pas listrik lan aksesori kabel listrik.

Kanthi fasilitas pemrosesan mesin canggih internasional lan tim insinyur sing berpengalaman, Yongjiu bisa ngasilake macem-macem produk lan nyedhiyakake layanan khusus kanggo memenuhi standar regional ing macem-macem negara.

Mitra

  • logo (1)
  • logo (1)
  • logo (1)
  • logo (2)
  • logo (2)
  • logo (3)
  • logo (3)
  • Web
  • logo (4)
  • logo (5)
  • logo (6)