FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? 

Kita pabrik kanthi sertifikasi ISO9001.

Suwene sampeyan ing industri iki?

Kami duwe spesialis ing industri iki wiwit taun 1989.

Dununge pabrik sampeyan? 

Pabrik kita dununge ing Kutha Wenzhou, Provinsi Zhejiang, China.

Kepiye cara mriksa kualitas produk sampeyan?

Kita duwe laporan tes jinis lan sertifikat sing gegandhengan kanggo referensi sampeyan lan conto bisa diwenehake miturut panjaluk pelanggan.

Apa istilah pembayaran?  

T / T umume lan bisa dirembug.

Kepiye wektu pangiriman? 

Biasane butuh wektu udakara 15 ~ 20 dina kanggo produksi.

Kandhani standar paket? 

Gumantung saka produk, wis dikemas nganggo karton utawa tas umume.

Apa sampeyan bisa nawakake Formulir A utawa C / O?   

Babar pisan ora ana masalah. Kita bisa nyiyapake dokumen relatif sadurunge dikirim.

Apa sampeyan gelem nggunakake logo kita? 

Yen sampeyan duwe jumlah sing akeh, pancen ora masalah kanggo nindakake OEM.

Kepiye babagan transportasi? 

Yen jumlah barang sithik, biasane digunakake TNT, DHL, FEDEX, EMS lan sawetara ekspres sing ditawakake. Yen jumlah barang akeh biasane kita nggunakake FWD sing ditawakake utawa sing diwenehake. Salah siji liwat segara utawa udhara ora apa-apa.