Babagan Kita

factory

Sapa kita

Yongjiu Electric Power Fitting Co., Ltd. didegaké ing taun 1989. Iki minangka produsen profesional utama listrik pas listrik lan aksesori kabel listrik.

Kanthi fasilitas pemrosesan mesin canggih internasional lan tim insinyur sing berpengalaman, Yongjiu bisa ngasilake macem-macem produk lan nyedhiyakake layanan khusus kanggo memenuhi standar regional ing macem-macem negara.

Apa sing kita lakoni

Yongjiu Electric Power Fitting Co., Ltd. duwe spesialisasi ing R&D, produksi lan pemasaran konektor kabel & kabel kabel, pas garis, (Tembaga, aluminium lan wesi), aksesoris kabel, produk plastik, arrester cahya lan insulator kanthi kualitas sing wis disetujoni. ISO9001.

Fokus ing inovasi, perusahaan kita wis sukses ngembangake atusan produk.

Apa sing kita fokusake

Yongjiu Electric Power Fitting Co., Ltd. fokus marang pelanggan lan khusus nyedhiyakake solusi sing paling cocog adhedhasar sarat sing beda-beda saka saben pasar.

factory

factory

Jaringan Pemasaran Global

Yongjiu Electric Power Fitting Co., Ltd. wis nggawe jaringan layanan pemasaran sing diwasa ing luwih saka 70 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Jaminan Kualitas

1.Saben materi mentah duwe laporan tes.
2. Peralatan canggih kanggo mesin presisi kualitas.
3. Peralatan pengujian lengkap mesthekake kinerja produk cocog karo standar lan gegandhengan banget karo laboratorium akreditasi internasional.
4. Standar inspeksi kualitas ketat duwe prosedur kualitas sing ketat ing wiwitan produksi, ing tengah produksi lan nalika ngrampungake kemasan.
5. sertifikat ISO9001.